U bent hier

Over ons

De zaakvoerder aan het werk met zijn HTC1500 polijstmachine.

Koenraad is bouwkundig ingenieur met specialisatie betontechnologie. Hij doet de sales, werfvergaderingen, planning en werkt mee op de werven.

Peter is bestuurder/zaakvoerder en volgt alle werven persoonlijk op. Hij polijst mee en staat borg voor de afwerking van de vloeren.

Wat doen we :

Onze hoofdtaak is het diamant polijsten van betonvloeren. Ook wel granito-beton of marmer-beton genoemd.

Gepolijst beton bestaat uit drie fases :

Fase 1 : Bespreking en samenstelling beton : keuze granulaten, keuze zand en/of grind, kleur cement, pigment.

Fase 2 : Plaatsen van beton : de gekozen beton wordt gestort en manueel afgestreken. Na 3 weken uitharding is de vloer klaar om te polijsten.

Fase 3 : Polijsten van beton : met diamantschuurmachines en cycloon stofzuigers wordt de vloer enkele mm. afgeschuurd zodat de granulaten in het zicht komen. Dit afschuren gebeurt in verschillende stappen beginnend met een grove diamantkorrel. Waarna de diamantkorrel stapsgewijs wordt aangepast tot de gewenste mate van afwerking.

Het eindresultaat is een afgewerkte gepolijste betonvloer die er glad uitziet en toch stroef blijft. Ideaal voor binnen en buiten vloeren.

We zijn de enige in de Benelux met 100 % focus op samenstelling, plaatsing én polijsten van nieuwe betonvloeren.

Onze jarenlange expertise heeft geleid tot een ultiem eindproduct.

Omdat elk project uniek is, werken we niet met standaard-keuzes, maar begeleiden we onze klanten in hun keuze van het gewenste uitzicht: granulaten, mortelkleur, glansgraad,…