U bent hier

Polijsten van beton

Bovenop de isolatie (bij voorkeur platen) wordt een betonpakket gestort van minimum 9 à 10 cm. Combinatie met vloerverwarming is geen enkel probleem, beton is immers een perfect warmte-geleider.

De vloer wordt gestort en manueel glad gestreken. Vervolgens wachten we minimaal 3 weken voor de polijstwerken kunnen starten.

We komen de vloer polijsten met onze diamantschuurmachines

We schuren en polijsten in verschillende stappen. We polijsten – afhankelijk van de gewenste graad van eindafwerking – in 8 verschillende stappen. Dit schuren en polijsten vraagt geduld en vakmanschap. In combinatie met onze moderne radiogestuurde diamantschuurmachines garanderen we een granito betonvloer die uw hele leven meegaat.

De eindafwerking gebeurt nog steeds manueel. Hoekjes, kantjes, alles wordt perfect afgewerkt door onze ervaren mensen.

Omdat beton van nature een bepaald luchtgehalte heeft, worden deze zichtbaar door het schuren. Deze gaatjes kunnen al dan niet gevuld worden met grouting en schuurstof waardoor een egaal uitzicht verkregen wordt.

Na al deze stappen heeft u een unieke, duurzame en residentiële vloer. Elke vloer is uniek, nergens ter wereld vindt je dezelfde vloer. En het is en blijft natuurproduct. Perfect geschikt voor binnen en buiten.

Gepolijste betonvloer in nieuwbouw Sporthal Lokeren, achitect Cuypers & Q
Gepolijste betonvloer in nieuwbouw Sporthal Lokeren, achitect Cuypers & Q.
Standaard gepolijst beton. Architecten Blaf
Gepolijste beton, afgewerkt tot hoogglans.
Gepolijste beton, afgewerkt tot half glans.
Binnenvloer half glans, buitenvloer mat en anti-slip.